Glimrande nöjen

Tillsammans med den goda maten och den vänliga servicen är underhållningen är ett av våra signum. Precis som på våra andra fartyg hittar du ett attraktivt nöjesutbud att välja på.

Räkna med liveartister, ljuva pianotoner till finmiddagen, roliga event och nya teman. Men bara om du vill. Viking Glory vänder sig lika mycket till livsnjutaren som är ute efter en stillsam paus i skärgården som till dig som vill dansa ända in i gryningen. Som vanligt ingår alla nöjen i priset.

Vista Room – ditt vardagsrum ombord

Tänk dig ett modernt vardagsrum, där du kan slå dig ner i en mjuk fåtölj och lyfta blicken ut mot horisonten. Snart blir det verklighet. Om det så är tidig förmiddag eller närmar sig midnatt väntar en härlig loungekänsla som hämtat inspiration från kringliggande vassruggar och fyrar. På stora scenen är alltid något på gång. Bara att beställa en drink, en läsk eller kanske en specialöl från baren och slå sig till ro. Genom ett stycke glasgolv kan du kika ner på däck och hav, samtidigt som skärgården breder ut sig genom höga, utbuktande fönster som når ända upp till taket. Du har också direktaccess till Vistadäcket med sköna soffgrupper. Visste du att vista betyder utsikt? Nu vet du.

Vi ses på Torget

Torget är Viking Glorys naturliga samlingspunkt med ett fantastiskt utbud av bakverk, smörgåsar, äkta baristakaffe, vin, öl och glass i stora lass. Den jättelika ledskärmen sträcker sig över bägge våningsplanen och bidrar till en härlig reseupplevelse. Här skålar du i bubbel före middagen eller stämmer kaffeträff med hela resesällskapet, pratar om litet och stort och bara njuter av havets skådespel utanför de stora fönstren.

Fler nyheter presenteras inom kort

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Läs om vår Integritetspolicy.