Upplevelser ombord

Vi vill inte bara ge dig havet, vi vill också ge dig alla spännande berättelser. Därför har vi namngett de flesta utrymmena ombord efter några av Östersjöns största personligheter och landmärken. Vad sägs om att ta en skummande öl på lönnkrogen Algoth’s – döpt efter smuggelkungen Algoth Niska? En resa med Viking Glory är en tidlös resa i farvattnet efter modiga sjömän och färgstarka smugglare, med blinkande fyrar och historiska platser mitt framför näsan på dig. Fler historier avslöjas under året. Det här är bara början.

Följ med på en virtuell tur

Längtar du också efter Viking Glory? Kliv på – så åker vi!

Nosa på inredningen och slå dig ner på däck en stund. Det här är den första i en serie av virtuella videor, som finska startupföretaget MiTale hjälpt oss att ta fram. Allt för att du ska få en försmak av vår nya kryssningsoas.

Glimrande nöjen

Tillsammans med den goda maten och den vänliga servicen är underhållningen är ett av våra signum. Precis som på våra andra fartyg hittar du ett attraktivt nöjesutbud att välja på.

Räkna med liveartister, ljuva pianotoner till finmiddagen, roliga event och nya teman. Men bara om du vill. Viking Glory vänder sig lika mycket till livsnjutaren som är ute efter en stillsam paus i skärgården som till dig som vill dansa ända in i gryningen. Som vanligt ingår alla nöjen i priset.

Nöjen Nöjen

Mat & dryck

Glöm långa köer och enahanda menyer. På Viking Glory har vi lagt ner hela vår själ för att du ska få en fantastisk matupplevelse. Med ett tiotal restauranger att välja bland finns något för alla smaklökar.

Ombord hittar du allt från spännande konceptrestauranger och små nischade matställen med det senaste på menyn till vår klassiska buffé, där Svenska Kocklandslaget satt sin omisskänneliga touch på rätterna. Även dryckesmenyerna har valts med största omsorg. Vill du fira med ett exklusivt årgångsvin eller släcka törsten med en skummande öl från åländskt mikrobryggeri? Det är bara att välja. Röda sjöpriser gör att du kan njuta av en brakmiddag utan att behöva ruinera dig. Och som extra krydda ackompanjeras måltiden av storslagna vyer över kobbar och skär.

Mat & dryck Mat & dryck

Prisvärd shopping

Viking Glorys ljusa och luftiga taxfreebutik är något av ett mecka för dig som gillar att shoppa. Och med priser som är upp till 40% lägre än på landbacken finns alla chanser att fynda.

Vi har fyllt kvadratmeter efter kvadratmeter med senaste nytt på modefronten, det fylligaste från vinkällarna och det bubbligaste från de stora champagnehusen. Förföriska dofter, läckra praliner, kosmetika, designvaror och märkeskläder trängs sida vid sida. Utbudet är enormt. Vill du ha sminktips inför kvällen eller bara hjälp med att hitta något? Vår välutbildade butikspersonal guidar dig mer än gärna.

Archipelago Spa & Wellness

Det här är din oas ombord, utformad i harmoni med skärgårdens klippor, pölar och skär. Gedigna naturmaterial och stora fönster ut mot havet förstärker den okonstlade känslan.

Här blir du ett med den omgivande arkipelagen och kan njuta av bubbelbad, bastumys och högklassiga behandlingar.

Archipelago Spa & Wellness Archipelago Spa & Wellness

För barnen

Ville Viking, världens gosigaste skeppskatt, har även han funnit vägen till vårt nya fartyg. Med glimten i ögat och öppen famn hälsar han småttingarna välkomna ombord.

Så klart väntar lek, bus och skojiga aktiviteter för barn i alla åldrar med både lekrum och chill out-hörnor för ungdomar. När skolorna stänger öppnar Adventure Island upp portarna till en helt fantastisk lekvärld. Medan barnen får sitt lystmäte i leklandet kan du luta dig tillbaka med en kopp kaffe i bekväma sittgrupper med översikt över de små.

Bekväma hytter

Med Viking Grace tog vi täten när det gäller design och sovkomfort. Nu har vi bäddat med Östersjöns skönaste madrasser och tar hela hyttupplevelsen till nästa nivå.

Ombord sover du extra gott på mjuka specialmadrasser med fluffiga täcken och kan se fram emot väldesignade ytor där inget lämnats åt slumpen. Det här är ditt flytande hotellrum, dit du kan dra dig tillbaka för kvällen och se fram emot en osedvanligt god natts sömn. Du kan välja mellan flera olika kategorier och prisklasser, ända upp till rymliga lyxhytter. Olika tillval gör det möjligt att styra läge och komfort, och du kan också välja att beställa ett välkomstpaket som väntar på dig innanför dörrarna.

Läs mer Läs mer

Möten som inspirerar

Välkommen till våra moderna, flexibla konferensutrymmen där vi skapat en plats för inspiration och avslappning, långt borta från trista undervisningsrum och instängda föreläsningssalar.

Den ständiga havsutsikten gör det lätt att tänka i nya banor. Det är här de stora idéerna kläcks. Tillsammans med våra inredningsarkitekter från Koncept Stockholm har vi tagit fram morgondagens mötesrum med en bra balans mellan flexibilitet och ändamålsenlighet. En plats som kan anpassas efter just din grupps behov och som alltid bjuder in till dialog.

Konferens Konferens