Vinnaren av Viking Glorys videotävling är korad!

I början av sommaren efterlyste vi inzoomade filmsnuttar från skärgården att visa ombord på Viking Glory. Och bland alla bidrag (totalt 85) har juryn nu enats om en vinnare. Vårt val föll på finska Jari Backlund och hans ”Blått ögonblick”. Vi säger grattis till 20 000 kronor, en lyxig Glory-kryssning och många, många visningar på storbildsskärmen ombord. Nyfiken på det vinnande bidraget? Se och njut.

Jari Backlund har ett förflutet som jazzmusiker, och arbetar i dag med videoproduktion på den familjedrivna PR- och mediabyrån Storytold. Han är finsk, men bor och arbetar i Estland.

”Jag bor nära havet, och det har alltid betytt mycket för mig. Om man är bekymrad behöver man bara se ut över vågorna för att få sinnesro.”

Nu blir det Jaris vision kring en blå stund vid ett blått hav som kommer att förstärka din skärgårdsupplevelse ombord. När du slår dig ner i Torget med en latte och nybakad bulle, eller kanske med en cava på kvällen, kommer du att kunna vila blicken på Jaris roingivande filmsekvenser allt eftersom de rullas ut på den enorma storbildsskärmen som sträcker sig från golv till tak.