Design

Karga kobbar, vågornas svall och en knallblå horisont. Tack vare stora panoramafönster kommer du alltid att sitta på första parkett – var du än befinner dig ombord.

Vi ger dig havet

Vi frågade våra resenärer vad de tycker är viktigt, och fick snart klart för oss att utsikten och närheten till skärgården spelar en avgörande roll. På Viking Line känner vi likadant. Därför bygger vi ett fartyg med stora fönster ut mot havet. Här kan du se fram emot en slow cruise med helt makalösa vyer. Den stilrena interiören kan beskrivas som nordiskt maritim, tidlöst nytänkande och folklig med guldkant. Och precis som med våra tekniska innovationer kommer hållbarhet i första rummet.

Koncept inreder Viking Glory

Viking Glorys stilrena interiör är utformad av arkitektbyrån Koncept, som har lång erfarenhet av att leda framgångsrika hotell-, restaurang-, bar-, spa- och butiksprojekt över hela Norden. Inspirerade av det marina och det nordiska vill de förhöja reseupplevelsen genom en av världens vackraste skärgårdar.

Läs mer Läs mer

Nu fokuserar vi blicken framåt!

Viking Glory är under uppbyggnad och med miljö och komfort i första rummet, tar morgondagens reseupplevelse form. Kolla in videon som visar Viking Lines nya flaggskepp!